查看: 11364|回復: 117
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 橘子循例做野了

違規帳號鎖定公告

親愛的巨商玩家:

由於發現玩家違反遊戲規章進行遊戲,嚴重影響遊戲的平衡,官方將永久鎖定有關涉案角色:

商一
生氣哥         沒用的pas         `iAmSky*         Happywings         detest00O0
ds:000000O         1231ewqwdq         DEIOF00OOO         00OOO00OZZ         C.小旋風
荒鷹         My`luv-         萬足之蟲         0O0O00O000         00OO00OOO0
Fu!ck         !yahoo!                              

商二
初吻給了煙         廠王:00O00         廠王:00000         00oo00oooo         廠王:0000O         00oo00oooo
00OOO00OO!         SCFKPOO0O_         00OOO))O)z         dsaf12r2r2         Storea000O         點點心思
ODSI00OO)O         00oo_)OO)Z         方華純         火孤         風孤         春秋水月
大你唔起         風霜老驥         大伯公         Stor0OOIO0         Storea00OO         Sote000OO0
Storea0))O         Storeag021         Stopre0OO0         大你唔起                    

商三
廠王000OO         廠王0OOOO         廠王O0000         A版新聞
大地無法         廠王00O00         A門店         葉偉

若懷疑其他玩家使用外掛程式或發現有任何違規的狀況,建議大家可按F12把情況拍下或提供外掛程式給我們,或是拍成短片上傳,並請按以下連結http://www.gamania.com.hk/hk/enquiry.html 將檔案寄給我們,清楚列明閣下要舉報之角色暱稱、伺服器及詳細情況。
而有任何關於外掛的消息、資料等,亦可透過以上系統回報給我們。

當收到資料後我們將進行調查!

巨商營運小組上
回復

My`luv-
呢個我個fd
佢用假身份証 比人封冇得拎番
有q用外掛咩0n9
亂封人
回復 支持 反對

C.小旋風    !yahoo!  

呢兩個咁熟既
回復 支持 反對

點解喪打怪戈d外掛1個都見唔到既-﹏-?
封埋d人都唔知做咩= =
回復 支持 反對

封得咁小= =
回復 支持 反對

封得咁小= =
cic6a123 發表於 17-11-2011 21:25

下次有你名 放心
回復 支持 反對

回復 6# Hellkite

唔怕啦
回復 支持 反對

回復  Hellkite

唔怕啦
cic6a123 發表於 17-11-2011 21:26

封左我陪你上爛橙度睇你點折墮
回復 支持 反對

係亂封,,定係事實,,,真係無從得知~.~"
回復 支持 反對

問題詳細分類:盜用及鎖帳號 - 鎖定狀態 - 接受異常金錢
發生時間:2011-11-17 16:02
內容描述:伺服器: 商一(新天地)
我幫親巨商買咁多點~封左我ac有沒搞錯丫~我d錢係用封書換番來都有錯?
唉~好失望~人地用外掛5足~我比錢買點數就封人ac~你地算什麼公司?專蝦d用真錢買點數既人?
佢地搞緊~佢1個月出足9次我買足9次~
回復 支持 反對