打印 上一主題 下一主題
收起左側

想砌本新機 各位大大幫幫手

88樂點
我本身用緊果部7年前既機啦 玩咩遊戲都輕 所以我想砌部專玩遊戲既機 自己本身又係電腦白痴 咩都唔識 預算又係2千左右 唔知可唔可以砌到部專玩遊戲既機 唔該各位大大 幫幫手 要平靚正 最緊要玩到龍Online就得

最佳答案

查看完整內容

產品名稱 單價 件數 價錢 1. A-DATA DDR-2 800MHz 2G Ram HK$ 322 1 HK$ 322 2. AMD Athlon II X3 ADX425WFGI/K32GI 425 CPU [AM3] BOX 盒裝 [低電壓] HK$ 539 1 HK$ 539 3. ASRock A770DE+/AM2+ AMD 770 M/B HK$ 448 1 HK$ 448 4. COOLER MASTER CA-RC334KK Elite 334 ATX Case 全黑色 HK$ 260 1 HK$ 260 5. Cooler Master RS460 Real Power Pro 460W 80 Plus 火牛 HK$ 439 1 HK$ 439 6. LG GH-24NS50 24X DVD Writer /SATA ...
回復

產品名稱 單價 件數 價錢
1. A-DATA DDR-2 800MHz 2G Ram HK$ 322 1 HK$ 322
2. AMD Athlon II X3 ADX425WFGI/K32GI 425 CPU [AM3] BOX 盒裝 [低電壓] HK$ 539 1 HK$ 539
3. ASRock A770DE+/AM2+ AMD 770 M/B HK$ 448 1 HK$ 448
4. COOLER MASTER CA-RC334KK Elite 334 ATX Case 全黑色 HK$ 260 1 HK$ 260
5. Cooler Master RS460 Real Power Pro 460W 80 Plus 火牛 HK$ 439 1 HK$ 439
6. LG GH-24NS50 24X DVD Writer /SATA 盒裝 HK$ 188 1 HK$ 188
7. Sapphire藍寶石 HD5750 PCI-E 512MB DDR5 HK$ 910 1 HK$ 910
8. WD Caviar Green 640GB 6400AARS SATA II/64MB HDD HK$ 458 1 HK$ 458

總數: HK$ 3564

鋪頭係唔會幫你裝任何翻版野...除非你幫佢買正版
回復

如果$2000....好難砌到部專打機既電腦...
回復

平靚正for文書,睇片同玩下online game就得,專for打機無可能...一陣打機既display卡都上千啦
回復

咁如果砌到玩到呢隻game既配置 又得唔得 遊戲配置   
基本配置

CPU:Pentium4 2.0G 或AMD同等性能芯片

內存: 512M

顯卡:GeForce 5200或Radeon9550

顯存: 128M

推薦配置

CPU:Pentium雙核E2140或AMD同等性能芯片

內存: 2G

顯卡:NVidia7600GT或ATI X1600XT

顯存: 256M
回復

可以既,不過你就唔好太大期望可以開晒EFFECTS喇
回復

我想砌部好d 預算3千5左右啦 你地可唔可以 俾晒要砌既零件我 我抄底佢 想照住黎買 因為我電腦白痴黎 如果叫人砌時 佢會唔會幫我安埋windows
回復