打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 不以再以大陸遊戲素質來估計台灣遊戲素質

關閉 [複製鏈接]
的確我係比較鐘意開發商自己搞番
代理商...鬼理你 賺到錢就得
回復 支持 反對

我好支持呢間公司  天堂2  aion 大作  都好正  外掛就一定有 不過真係唔多
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

大陆是的确是因为开F前期免费,不过不是30天,是15天...开头外挂都没有GM来管的...所以泛滥成灾
回復 支持 反對

大陆是的确是因为开F前期免费,不过不是30天,是15天...开头外挂都没有GM来管的...所以泛滥成灾
疯狂的房东 發表於 3-6-2009 04:04

你可能比較遲玩, 剛OB我記得玩左差唔多成個月, 之後開始收費,

最早好似係"華中", "華中"收左錢, 我玩果區都仲玩到成兩個禮拜,

之後再開新區, 就好似只有15日免費, 再開新服我都冇玩LU,

唔想再升過, 個"防沉迷"又攪到玩得唔暢快
回復 支持 反對

15# nikki38   
那是之前,没有几个F...不过说到LUNA,你是说的这个么?我已经在等6月12号开F了..现在大陆的F关掉了...        不过说到防沉迷...你未满18周岁?
回復 支持 反對

15# nikki38   
那是之前,没有几个F...不过说到LUNA,你是说的这个么?我已经在等6月12号开F了..现在大陆的F关掉了...        不过说到防沉迷...你未满18周岁?
疯狂的房东 發表於 3-6-2009 11:43

香港LUNA都快封測, 不過GC代理既GAME, 真係唔想再玩

我當然夠18歲啦, 不過香港身份証格式同大陸唔同,

所以核實唔到架.......
回復 支持 反對

有cheat有又如何
大陸私服橫行
上yahoo打到有幾個=.=
回復 支持 反對

香港LUNA都快封測, 不過GC代理既GAME, 真係唔想再玩

我當然夠18歲啦, 不過香港身份証格式同大陸唔同,

所以核實唔到架.......
nikki38 發表於 3-6-2009 21:30

大陆的已经封测结束了,不过很想问下,为什么GC代理,就不想玩了...这个公司很糗吗?
回復 支持 反對

大陆的已经封测结束了,不过很想问下,为什么GC代理,就不想玩了...这个公司很糗吗?
疯狂的房东 發表於 3-6-2009 23:15

你可以去"伊希歐之夢"既版睇下, 可以話係GAMECYER(GC)代表之作,

GC將好多"必要"既道具, 包括轉職用書放到商城賣, 合成率又改低,

升級經驗改高, 總之好好地一隻GAME比佢玩死左
回復 支持 反對