打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 改癈清心

我覺得應該話娥媚除左冇圍技之外 點樣吾勁 擁有最強屬性功擊技 西子棒心 最強65技 九陰爪  最強放大傷害 昭君出塞    最強 虛弱技 滅劍式
siufung4321 發表於 3-2-2009 14:48

西子 運氣3秒 實戰好少用到,  9爪 命中低 5分鐘先出一次, 昭君 打怪就放大好多 打人唔係加好多咋 自己搵隻峨試下

峨嵋係得平推+清心 既無聊職業  pk強d無可厚非  唔係搵鬼玩? 你班扑街日嘈夜嘈 點解唔開隻峨玩下?
回復

改左---->pk地位降低 打boss用多左藥
5改------>pk依然強悍 打boss大家好過
回復

改廢峨嵋d攻la
回復

你知唔知峨嵋唔係個個都會加血嫁 我係1個武當 個個峨嵋都覺得我少血唔加我 佢話等我得番少少血先用沖虛加 到左個時 我都死左啦
靈紫 發表於 3-2-2009 13:32

夠唔係個個武當放技打啦
淨係識普攻普攻
叫佢開技開就話開左
不過有挑簾回氣
下化?!我隻4x武當放技都回唔切
9x會回得切咩?
你唔好搵峨眉補唔補血呢樣野講囉
個個門派都有敗類架啦

改廢好~改廢好~
到時大家迫住買仙丹
gameone多謝你地都黎唔切
清心廢左又無哂峨眉玩
等大家自生自滅吧
回復

夠唔係個個武當放技打啦
淨係識普攻普攻
叫佢開技開就話開左
不過有挑簾回氣
下化?!我隻4x武當放技都回唔切
9x會回得切咩?
你唔好搵峨眉補唔補血呢樣野講囉
個個門派都有敗類架啦

改廢好~改廢好~
到時大家迫 ...
-KAREN- 發表於 3-2-2009 18:32
有d峨嵋夠叫我地武當開盾打 等佢地加少d血 d峨嵋又知唔知開盾好哂氣 冇哂氣連隱都隱唔到形 到時死左咪又係要峨嵋救 我地好難做嫁 死左峨嵋就會話我地廢 少血有罪嫁咩
回復

個個改底峨眉你黎玩, 刷副本最辛苦, 人要補升冇補氣比峨眉大哥, 同你們補被怪圍追九條街, 樓主一定未玩峨眉, 練一隻好辛苦特別65前最難玩, 攻防底又沒有清心, 下下都是補品 ...
amychu 發表於 3-2-2009 13:27
我係峨嵋架!我無同意改癈清心
回復

點解成日搵峨眉開刀沒有改善......沒有最強門派, 只有最強玩家
回復

頭像被屏蔽
回復

本人玩峨嵋既 當然希望唔好改啦[[bao_50]]
   其實每個門派都有佢既特色既 好似丐幫咁 高閃 峨嵋回到血都打佢唔到[[bao_26]]
                                         又好似武當咁 佢係少血 但係d定技 同戈行怒氣 運用得好 都可以封死人 A"A
    如果改低左清心 低級戈d峨嵋真係慘...好多人低級都唔會打d咩石落去 好似d人3環刷3符咁 個個得 萬幾血 好多低級既峨嵋都會知道 回得好辛苦 用沖虛回 回下回下又走幾隻怪過黎打你 用清心 又回得少 回下回下仲唔夠魔悿  如果仲要改低清心低級戈d峨真係=.=玩得第2個門派 等人回血算
回復

反對   峨嵋特色招話吾要就吾要 咁峨嵋咪好冇面?
回復