打印 上一主題 下一主題
收起左側

這個a/c如何啊?

關閉 [複製鏈接]
咁借問你話由1LV開始我實在睇唔出你個AC 可以係邊搵3M番黎升CRAFTING-_-

46 prayer < NON MEMBER B BONES = 1M +
64 magic < 呢個當你 fog 升唔駛錢. (係極難-_-)
43 runecrafting < 呢個咁低賺唔到錢=,=
71 crafting < 蝕左3M ?
50 mining < 30開始MINE COAL得 ~1760 都係得果 540k左右.
60 smithing < 又係蝕既.
70 fishing < 40開始釣LOBS既慢死你, 由40開始捉= 7.8k raw lobs = around 2.4M.
89 cooking < 你FISHING番黎既魚根本無可能夠你升咁高, SO 1定蝕.
81 firemaking < 蝕梗=,=
75 woodcutting < 由60到75  2,651 yew logs = 1.5M something.

嗯由此可見, 淨係Crafting , Prayer , 都已經同你賺番黎既抵消哂..'
咁仲有 Firemaking , Smiting , 仲有 Cooking 呢? 89 Cooking 要around 40k lobs ..
2個月前 TRADE LIMIT 已經有 係無可能交易既情況下你D錢點黎~_~?
你咁既STATS去PK又無可能~_~
哎A^A '
回復 支持 反對

我見crafting,firemaking同prayer都咁高..crafting同prayer唔記得左去到邊個lv開始難升(因為crafting同prayer冇p2p d items黎train)..also呢幾樣都幾哂錢.. 最重要係睇下d money既來源..
回復 支持 反對

回應樓上

47 prayer < giants + books of knowlegde 一蚊都唔洗
magic < 我用fire strike = =平到你都唔信…
43 rc < 無賺無蝕
71 craft < 用左18k hardleather
50 mining < only mine iron
60 smithing < buy coal and iron sell steel bars
70 fishing < fly fishing
90 cooking <73之前都係燒自已釣的 之後都係trouts 蝕$1一條
81 fm 蝕400k都無
77wc 同你講的一模樣
回復 支持 反對

回復 22# 的帖子

2個月前,已經出左ge
trade唔到錢

唔知樓主仲有咩講...
係就認左佢你講大話,否則當呃post扣分了事
回復 支持 反對

仲有 回Lazy基:
我都知有錢,可以一個月內一個skill99
但係我講緊有錢都唔可以係2個月由1lv升到樓主咁
回復 支持 反對

原帖由 *Ah_馳 於 25-7-2008 12:22 發表
2個月前,已經出左ge
trade唔到錢

唔知樓主仲有咩講...
係就認左佢你講大話,否則當呃post扣分了事

你當我呃post都好
我係無講大話

而且我無trade過錢
對nakuz失望…

我同friend講d人話我講大話
我個fd都"lmfao"
佢都係起2個月前同我一齊玩
佢遲我幾日

steel bar你sell 1k都賺160k la

重有
我2年幾3年前有玩個rs
但ac都唔見左
2個多月前replay
你係3個月前同我講ge
係乜我都唔知啊

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有錢係可以的-_-
我聽過個FRIEND講話係W48 有條友係BURTHROPE個到個BANK..
1日1.2M COOKING EXP 用左10幾日升左99.. 係由40開始=,=
以上咁多,
除左MINING FISHING WCING RCING 同埋COMBAT STATS係要自己升之外.
其他有錢都好容易=3= FISHING 60幾LV都係用左AROUND 2個鐘升1LV =/
無幾耐之前先由61升去63.
其他就..
ANYWAY 佢係新AC無錢就無可能係1LV開始升。
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 25-7-2008 12:47 發表
有錢係可以的-_-
我聽過個FRIEND講話係W48 有條友係BURTHROPE個到個BANK..
1日1.2M COOKING EXP 用左10幾日升左99.. 係由40開始=,=
以上咁多,
除左MINING FISHING WCING RCING 同埋COMBAT STATS係要自己升之外. ...

所以我第一個升得較高的skill 係wc
如果版主話我講大話
又話我trade
我只好話
我有trade過
頭個幾日,有幾個friend 3k 3k 3k 加埋都比左我30k
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 25-7-2008 12:46 發表
我信Runescript多過信你...

---------------------------------------------

### [ TRACKER ]: [All] exp gains for deity c k in last 8wks: Overall(+24) +3,252,833 | Str(57) +248 | HP(55) +83 | Pray(45 ...

我都想知道點得出黎
早知道我就2個月前就發post啦

我lee2個月得24 total lvl升左?
我頭幾日
日日total 都十幾20啦
有1日重升左100 tim

回復 支持 反對