打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] 信長英雄集中玩法區

關閉 [複製鏈接]
[H]風無痕 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

淺井玩法 易秒人

技能:

1.  對指定的方向斬出一刀.牙,讓距離1100內所有敵人受到450的傷害。區域範圍100。
2.  瞬移到距離1100目標身旁,進行快速的一次斬擊造成500傷害。
3.  增加自身60% 攻擊速度。10%移動速度。

一定要打中,同冇魔免 所以要好小心

點法:1212141223343555555555555
一開買法鋼波褲
初期
開始買法鋼+底褲,電書,回魔鋼,回魔鋼,
合紅電300強化鋼+血石+6加多本電書,汁人hen

中期啦:唔洗買裝住,諸下錢la

後期:先合左個法力回魔兜,之後->回魔鋼/細電書佢.換.落石書/毒弓,(先後不分)
應該高lv啦加爆左技啦 加下先
飛+細波+紅電+落石+毒弓+大波
^攻:500+450+700+550+600+1300=4100
之後加多個800血電一秒4100+800
好易殺人

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

我玩本多忠勝心得<玩得最多次

我個玩法(即係以我黎玩)

技能:

毫髮無傷:  施展後能再一定時間內抵抗所受到的物理傷害並且吸收100%的法術傷害作為自身的體力。但是必須犧牲自身大幅度的移動速度。

赤雷擊:  對指定的目標奮力一擊,會造成傷害並昏迷。

槍術:有機會在攻擊時造成更嚴重的傷害。

戰國最強:能擁有戰國最強的力量,能增加基礎攻擊速度與移動速度,和擴散攻擊能力,並擁有法術免疫力。

技能點法:

一開波梗係買

買褲 ,再生鋼/血鋼
一開始最好行中路!
這一位隊友最好有網人技,無買吹箭/吉鋼等定到人ga野la

夠錢之後:買2~4個侍的徽章給自已吧
現在可以到CP區的浪人下忍區升下lv諸下錢!
有了侍的徽章就夠打了
此時就回到路線壓線吧
有了2000塊可以購買疾風衣及披風,合成疾風裝(用大絕時有用)
有了2500可以購買慢書(一慢人就用大絕佢想走都難,走到ga用第二招定!佢一定死)
然後合成法術刀吧
加30攻和15%攻速(超有用)
有了3000塊就購買一個巨槍
有了一把巨槍用大絕可以單挑箭塔或常試挑戰敵方任何英雄了(有錢可合埋三叉槍,你d攻超高)
然來打兵CP殺英等方式賺錢買蜻蛉切(到時無人夠你打,除非人地sm你)
有錢就買銀伊予札白糸威胴丸具足 菊一,蜻蛉切,村正,長船(玩曬咁仔)
之後開大絕打人,扣超多a!!!

我上次都係咁ko左好多個人) <<<我用ko得最多人

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =WarCraft III= 版塊移動到 =【信長野望】分區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

回復 支持 反對

劍聖──上泉信鋼玩法 <成日見人抽到,我都你抽中幾次

技能:
1劍聖
2新陰流.一閃
3新陰流劍術
4新陰流奧義        
5黃點

加點: 13121413335455555555222
一開始:波同血鋼
有錢就買吹箭(定人用大絕),疾風裝,太刀,太刀,能量鋼,能量鋼
玩法:

長開劍聖打兵,冇乜血就番去回,有危險就用一閃閃走,極速升到6lv(你係隱英,好小人夠疆走埋黎)
6lv時,一定要有吹箭,跟住就開始殺人,一見到目標少過1500血,就去吧

中期:吹箭,疾風裝,陣太刀,陣太刀,陣太刀,菊一(定完又定)

先行過去,埋到身之後吹箭,再打打打,佢一郁得番,就用大絕
有左菊一之後,就都係同樣玩法,埋身,先菊一,再吹箭,再大絕.......
係咁屈法唔死都幾難!

資料:劍聖係一個易肥的英雄,佢有真田的回血同攻擊,又有威力大的大絕,又有超變態的爆5倍

所以,係好易玩的,不過係隱英黎,想厄,慢慢抽la!

回復 支持 反對

今川義元
點法151514515154555553333322222(多血打塔唔用淆低)
開波→買底褲+回血
之後買多2回血+茶具(塔e+要淆你)
>$<就轉疾風(e+小兵淆你)
不過唔好想殺人~(因為我e個+法係拆塔天王+法
>>儲錢<<換2把3叉~
銀甲/蜻0/(回血可放在垃圾桶啦)因換村正~(兵仔請你飲茶)
在5.5中你玩~你以有50%勝利在手
不過要小心啊(比人圍要咁就-3-回家囉)
所以小心比人偷襲啊
但唔好忘記佢係保血得血牛(唔會咁e死)
希望我0既+點可以令你大獲全勝啦

回復 支持 反對

望月千代女玩法

望月千代女cp! 暴風褲+再生鋼 -> 侍章x4 -> 毒弓 -> 吹箭 ->菊一 -> 自由發揮
呢個係靠狗同暈既玩法
首先要包哂成個cp場
學狗先 , 之後2lv跑 , 4lv aoe暈再升埋佢 最後大絕1lv -> 黃字

如果包到場既話,應該同1個人升個條路差唔多lv
包到有毒弓同吹箭基本上可以去暗殺人
搵少血既 call狗-> 行過去打 , 條友走既就aoe暈 ,打打打 , 吹箭, 打打打 唔死既話飛埋毒箭.GG

買埋菊一之後可以去偷騎兵營 call狗, 比隻狗食兵仔先 , 到狗狗冇咁多血既時候 就暈-> 自己食
如果附近冇人就繼續 (靠感覺啦) 有人既話就打到半血, 走開
之後補滿血再黎多次, 爆左出大絕淆底

回復 支持 反對

森仔玩法

一開始買條庫....之後去上路/中路都得....

技能先13131313132222222222222555555555555555 <有大+大

之後2lv去cp  1 lv個d強盜仔..去武家商人買二對靈活..之後存和泉..

有和泉之後就唔易死......可精煉可陣太(最新版既話陣太好d)..再買一支魔水(可買可唔買)

個時既eq : 庳...靈活...靈活...陣太...和泉...魔水

之後殺人方法...放雷..暈...射射射...閃..射射射...+血...追射..閃...暈..射射

之後就開始名刀... 半爆塔殺人半cp...冇人殺強王就去殺先..之後夠錢就賣靈活入菊一...

殺人方法....放雷...暈...射射射.....閃....射射射...小過1千血個時就+血先..再追...菊一.....暈..射射

再搵錢.......

最後既eq係:名甲,長船,村正,正宗,菊一,和泉 <<我諗冇人走埸好難存..到時你地想買咩先都可以..但最好先菊一

ps:如果比人壓就搵多個同你一條路...殺人最好殺d比較肥既人..

回復 支持 反對