查看: 4041|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

弓手技能大攻略(可能有d唔岩 唔好小我) (更新左4/15)

希望大家copy呢個之前 係前面加轉貼 by:wing^^

技能方面:
水:集束射擊 一定要學 (因為15job之後有80%致命率 一下秒怪)
    箭雨 都係要學 (清怪一流 最好+埋吸納 用)
火:高速射 (唔係幾有用 cd 25秒)
    強勢射擊(都算幾有用cd 15秒)

飛翔射(可以唔使學-.-")
光:貫穿射擊 (一定要學 pk/升lv 都幾有用)
暗:沒暗的^^!
其他:吸納 (最好學 , 加埋箭雨一起用)
       鷹目(+25/45 加埋:集束射擊用可能勁d)

主攻腿部(pk都幾有用 技點多左先好學)
           增速術(唔使學- -學黎冇用)

升lv方面:
當大家到28lv既時 (要水精) 就狂洗28lv時 石 要學箭雨同吸納
之後31lv開始最好打水晶 一黎加面子 同經 2黎 有名譽~_~ 升lv都幾快 (新手冇升拎血水)
洗到36lv 拎s卡 好易打ja~_~(唔夠血飲水)
升到37就 狂洗37 唔夠人叫人幫 再唔係就食水 打完37lv時石 有成m幾蚊 ~~
升到42lv 就狂洗42lv時石 42lv個時一定唔夠打 除非你食水 最好叫埋法c 幫手
45lv/46lv : 45lv就拎茶茶 (不過你唔夠job 咁就要打豆 3轉s卡你都係唔夠job既 又係打雨)
跟住就唔係幾清楚la~_~

裝備方面:
真係冇咩野可以講..
45lv收把紅手指 最好傳說/神秘 (冇錢就打水團 )
42lv 3 同46lv 3 (我覺得42lv 3 就勁d) (同樣道理 最多傳說 /神秘)
跟住就合3寶 (好似 44 45 46 要古代-.-) (加左就勁好多) (唔易死)
當大家到3轉個陣時 就收把44lv刀 /51刀黎用...(我聽人講)""
end!!-.-!如果有d唔岩就叫我改改佢

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
sai6606 + 5 個人心得

查看全部評分

回復

冇人回-.-"有d灰!!幫手推/_\!

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
sai6606 -1 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

推推!!雖然唔係玩弓-.-....
回復 支持 反對

3轉50果陣吾系用修刀咩@@?
51系乜野刀都吾記得左....
克理斯比效好.... 58再換精靈 =]
回復 支持 反對

原帖由 ashley525 於 9-4-2008 18:13 發表
3轉50果陣吾系用修刀咩@@?
51系乜野刀都吾記得左....
克理斯比效好.... 58再換精靈 =]

我只記得53先有刀
53前一把係48刀
再前一把就係44修刀
回復 支持 反對

我唔多記得..sorry !!!!!
回復 支持 反對

弓唔係有招暗屬ga刀仔技咩@.@?
回復 支持 反對

個招唔係毒咩-.-??!?!?!!!
回復 支持 反對

弓手有暗技-.-
3X定4X JOB提升左就係暗技.
回復 支持 反對

集束射擊邊度有80%致命率咁高 - -
回復 支持 反對