打印 上一主題 下一主題
收起左側

燈神大賽意見及積分結算帖

我都知咁果d點計?
victorclli 發表於 31-1-2012 22:06

果d我都唔識計=.=
同埋想問問   有d讓球係史雲斯[+0.5/+1] 對 車路士[-0.5/-1]
咁呢d點計??要0.5/1??  但係賠率一樣
回復 支持 反對

咩讓平半,讓半一?
果d真係好複雜
kaiant1001 發表於 31-1-2012 22:34

我都唔知呢d咩黎=.=
回復 支持 反對

密特朗:8160
----------------------------
帕爾馬 對 祖雲達斯
客勝(1.64)   500分

愛華頓 對 曼城
客勝(1.70)    500分

加蓬 對 突尼西亞
主勝(2.20)    100分

史雲斯 對 車路士
客勝(1.75)    100分

熱刺 對 韋根
半場主勝(1.55)  100分
入球大(1.48)   100分
波膽:熱刺 3-0 韋根(7.50)  50分

曼聯 對 史篤城
半場主勝(1.68)   50分
入球細(2.15)  50分
主勝(1.24)   300分

狼隊 對 利物浦
客勝(1.62)     150分    (利記fans一定支持:lol)
-------------------------------------------
我唔知有冇加錯分  應該係岩岩好2000分
如果加埋有多的話mu主勝果場唔計~~~~thx
回復 支持 反對

150分咁少
雙層魚柳包 發表於 31-1-2012 22:57

今日太多場要玩喇
回復 支持 反對

由今日起,各人積分變回10000
H20_希古恩 發表於 1-2-2012 11:33

咁1月的分呢?
有冇post出黎睇下
回復 支持 反對

------------------
星期三 6         英格蘭超級聯賽         阿士東維拉 對 昆士柏流浪
主勝(1.70) ...
kaiant1001 發表於 1-2-2012 19:40

西盃玩得??
回復 支持 反對

因為佢似和局格
victorclli 發表於 1-2-2012 22:01

一早話左利記要後上全勝奪冠
回復 支持 反對

咪係係利迷就買800啦
victorclli 發表於 1-2-2012 22:05

尋日太多場要玩姐=.=
若要生活好 all in利物浦
回復 支持 反對

密特朗:10000
------------------------------------
4串1(總倍數:5.2535)       800分
保頓 對 阿仙奴      客勝(1.58)
烏甸尼斯 對 萊切    主勝(1.40)
拿玻里 對 切塞納     主勝(1.25)
加納 對 畿內亞       主勝(1.90)
----------------------------------------
博茲瓦納 對 馬里
客勝(1.35)           100分
--------------------------------------
阿特蘭大 對 熱拿亞
主勝(2.15)       100分
---------------------------------------------
阿士東維拉 對 昆士柏流浪
主勝(1.70)     100分
入球大(2.00)    100分
-----------------------------------------
加納 對 畿內亞  
入球細(1.60)     100分
----------------------------------------------
拉素 對 AC米蘭
客勝(2.10)       100分
----------------------------------------
國際米蘭 對 巴勒莫
主勝(1.35)         100分
--------------------------------------
卡利亞里 對 羅馬
客勝(2.30)           100分
------------------------------------
保頓 對 阿仙奴
入球大(1.59)         100分
---------------------------------------
新特蘭 對 諾域治
入球細(1.90)        100分
布力般流浪 對 紐卡素
入球大(1.80)      100分
客勝(2.67)       100分
回復 支持 反對

算吧啦...利記d波係估唔到路的...以後都唔買佢喇(打mc果陣都可能會既)
victorclli 發表於 1-2-2012 22:14

利記d波好易估姐
季初打中下遊球隊買和or輸   
季尾打中下遊球隊買勝+入球大+半場勝+讓球勝
全季打強隊都一樣跟季尾買法
咁仲唔羸:lol
回復 支持 反對