°笨楓〥 發表於 9-4-2020 03:22:21

2020年了

原來正服咁就執左差唔多8年...
雖然話就話有個服可以繼續玩落去
但人數同星夢正服最後期果陣一樣咁少人
真係好掛住正服果陣台地成堆人打交
尼城成堆人開商店
綠頻好多人係度賣野
唔同既升LV場都係有幾隊人一齊升緊
白頻好多人係度有講有笑

但可惜 歲月不留人 玩正服既人 都差唔多去到結婚生仔,工作為上
可以坐低對住部電腦 開返隻ONLINE GAME黎懷下舊既時間都冇...

突然仲記得星夢版未收皮 就得閒上黎9UP幾句
如果仲有人睇到既 不妨黎留個存在

☆琋*璃↗ 發表於 9-4-2020 18:52:36

Hi:victory: 突然身痕上黎睇下有冇人
對上一次上黎已經係好耐之前,撞左幾次密碼先入到
記得當初玩星夢果時仲係小學生
而家睇返之前自己講野嘅語調都覺得好羞恥:o
三四年前有試過搵返以前一齊玩嘅朋友,但最後都係冇回音或者係因為其他事又分道揚鑣:'(
唔知會唔會有識嘅人見到._.但都係到多謝一下大家當年對我嘅照顧
得閒可以搵我吹下水
最後老套講句 我永遠愛星夢 愛大家:$

Chasinglife 發表於 9-4-2020 23:32:07

此情可待成追憶 只是當時已惘然:'(:'(:'(

°笨楓〥 發表於 10-4-2020 03:36:46

☆琋*璃↗ 發表於 9-4-2020 18:52
Hi 突然身痕上黎睇下有冇人
對上一次上黎已經係好耐之前,撞左幾次密碼先入到
記得當初玩星夢果時 ...

由中學到而家冇ONLINE GAME 可以長玩
得佢唔知點解有呢個魔力...
BTW

入黎呢度啦

☆琋*璃↗ 發表於 10-4-2020 14:42:31

°笨楓〥 發表於 10-4-2020 03:36
由中學到而家冇ONLINE GAME 可以長玩
得佢唔知點解有呢個魔力...
BTW

岩啊,我都係
基本上之後玩嘅online game都長唔過兩星期就厭:Q

〝*啊☆羽﹏ 發表於 13-4-2020 01:23:22

哇,估唔到仲有人。

心血來潮上黎睇兩眼,雖然我唔期望會再見到大家,但過左咁多年都係好掛住隻game同你地。

Miss you all:kiss:

冰月~ 發表於 16-8-2020 17:23:37

入黎留個言,唔知你係唔係我識個笨楓

65097536 發表於 26-8-2020 22:04:41

nice game~~~~~~~~~~~懷念

killeralan 發表於 5-1-2021 10:31:46

個個都變曬3字頭以上:lol::lol::lol:
2021了

jimjim3210 發表於 3-1-2022 18:54:34

????????????正
頁: [1] 2
查看完整版本: 2020年了