Clmak814 發表於 16-6-2010 14:14:56

唔知點講好

我唔知ON9係咩意思!
我第一次系forum講依個字竟然系系度講
我唔知我做左咩野事
Prince哥解釋下好冇
成日講我條好唔順
Jing哥, 你咒我撞車 我死左我第一個搵你

(p.s. Thomas, 我食唔到死貓)

XnX 發表於 16-6-2010 14:19:09

洗乜理佢,
邊個升完又賣ac之後又升,大家都知架啦,clmak,
佢做錯事都唔會有事,點解?因為佢同火火好friend架^^,
上次ban人佢都有份串架啦...但咪又係冇ban..
反而djserry講左幾句野就ban

aclet0821 發表於 16-6-2010 16:00:10

tzeyau is Prince/Jing = =?

Clmak814 發表於 16-6-2010 16:40:20

he is prince

MU7C_Ronaldo 發表於 16-6-2010 16:47:30

tbh, 當冇事發生, 拗贏左又點, 我成日都O係RS比人話架啦 (當然, 英文就唔係比人話on9), lol 左佢

因子-yanchi 發表於 16-6-2010 17:06:33

tbh, 當冇事發生, 拗贏左又點, 我成日都O係RS比人話架啦 (當然, 英文就唔係比人話on9), lol 左佢 ...
MU7C_Ronaldo 發表於 16-6-2010 16:47 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

讚成!!!

P.S.唔好拉我落水頂你

Clmak814 發表於 16-6-2010 17:13:12

決定放入ignore list
最好既方法

因子-yanchi 發表於 16-6-2010 17:15:00

決定放入ignore list
最好既方法
Clmak814 發表於 16-6-2010 17:13 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

PRINCE:注意一下自己既言詞,發現你開始走火入魔

CLMAK:控制情緒,嘗試學習用文字表達你既意思,

因為成日見D人都會MISUNDERSTAND你講既野=]
所以先會咁多ARGUEMENT=]

OFF TOPIC

TO PRINCE你玩還玩唔好玩我D 朋友

我而家好撚認真,咪再POST個女仔D相,最好DELETE左佢

否則我唔同你客氣,THANKS=]

TO EVERYBODY

如果你留左底的話,你夠膽係度再QUOTE我都唔會同你客氣

大家求開心,要玩就玩我唔好玩我D朋友,

MOZ6779 字

Prince` 發表於 16-6-2010 19:05:15

moz原本我都唔想理條友
見您咁火路過道個歉先 sorry 玩大左.
至於件事係點LOL 我諗都唔洗解釋
當時係CC入面我同JJ傾緊計 佢無啦啦加個SO?
我話ARE THERE MUST BE A CONCLUSION 佢就話我話佢ON9-.-
都唔知佢無啦啦發乜Q神經 之後我咪講上面D野囉LOL

Clmak814 發表於 16-6-2010 19:22:11

moz原本我都唔想理條友
見您咁火路過道個歉先 sorry 玩大左.
至於件事係點LOL 我諗都唔洗解釋
當時係CC入面 ...
Prince` 發表於 16-6-2010 19:05 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
咁你之前真係講過
開口埋口就on9
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 唔知點講好