翼風星痕 發表於 13-6-2009 11:16:20

讚同哦,在學校要有謙虛的心

ansonlyk627 發表於 13-6-2009 16:49:45

6月13日:
其實以上都係我吹水- -"........................
係ME突發其想打落黎既.........................
大家5好信..........................................
..............................................
SEE完大家既回覆.......................發現到
NAKUZ呢到有好多5同既人@@"........溜....

佐野大大 發表於 13-6-2009 19:45:31

6月13日:
其實以上都係我吹水- -"........................
係ME突發其想打落黎既.........................
大家5好信..........................................
.............................................. ...
ansonlyk627 發表於 13/6/2009 16:49 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你唔係溫d甘既野黎搞呀= =''

瘋Sx鋒` 發表於 13-6-2009 22:50:24

32# ansonlyk627
難怪你比人打到咁傷都好似冇王管咁..原來如此-.-

Lkk_k.k 發表於 13-6-2009 22:56:58

ansonlyk627 發表於 14-6-2009 00:09:11

嘻嘻..欺騙了大家感情- -"SORRY
接受ME道歉^^

hk021178 發表於 15-6-2009 00:22:46

樓主@@~
你真人係唔係冇朋友?
要係依到老作引人注意@@?

georgewong2006 發表於 15-6-2009 14:30:33

係你衰渣嘛

kwansingkit123 發表於 28-6-2009 09:25:24

我係你吹人打到佢哭唔想比人打返你可以報警
下次羅定武噐 佢一串咀一下打洛去 唔好收手 佢會有機會打返你
如果佢有料 打完佢放學前報警 你定多入更生中心
好過日日比佢打

乂發仔 發表於 30-6-2009 22:48:11

see唔到- -
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 今日又比人打~.~流曬HP