s0103600 發表於 17-7-2009 14:01:23

自從小Q番左大陸
過百又常上就得番孖人--”

再冇人on真係巧唔掂- -

已經有人話想退會==(no me[] )

無敵小雞-港 發表於 17-7-2009 14:43:36

小q冇返大陸 佢退左會 返大陸果個係cs=,=

邊個想退會?

s0103600 發表於 18-7-2009 03:38:46

你一定係矛小Q msn頂喇
佢個人訊息話星期三番大陸 已經番左
有冇退會我就矛留意到

邊個想退會 都矛退喇 唔講喇- -

s0103600 發表於 20-7-2009 01:11:13

小q 冇退
冇人on ms
冇人上尼吹水
冇人理我-_-

雜草 發表於 20-7-2009 22:38:43

你會發覺出騎士團之前都仲有好多人升緊正職
之後一出騎士團, 即刻少左一大半
個個升到冇曬mood -___-"
以前每日例打既鐘王而家都冇埋 >_>

s0103600 發表於 21-7-2009 03:07:20

草 我唔開心/_\ 你幾時彈番上尼

禾 等 緊 你 耶

無敵小雞-港 發表於 21-7-2009 09:08:35

8月打會戰啦~飯見到人啦~小q都係度~不打仲抱住個西瓜浮緊~ 仲有你同云就夠打會戰~

(迷:玩皇騎仲有mood慢慢升既有我, 小q同飯架xd)

q同我玩返正職啦-o- 得飯仲沖緊佢果隻破風上100
(我都想升高隻皇騎-_-, 仲有4lv就夠51)

s0103600 發表於 21-7-2009 16:58:37

抱住個西瓜浮緊即係咩= =?

雜草 發表於 21-7-2009 22:40:04

very good , 依排鋪頭冇咩生意
如無意外十點半左右番到屋企 , 咁就可以上黎玩下ms >_>
不過云未還錢比我 ... 我好難玩落去 t^t

re 夜影, 抱住西瓜咪半浮半沉囉

btw ... 個真.楓葉福袋係咩東東黎 -_-
值唔值得去抽呢 ... 我月頭個800點仲未用 - -

s0103600 發表於 22-7-2009 01:36:39

抽唔過 我抽左11次
3次比雙份日式炒麵-_- 兩次任意傳送卷
兩次加陪跌寶 好似冇咩用 係心跳停止糖 我開心D 
簡值哂點我覺得...
除非負碌中左變形金綱or100%手攻

ps 半浮半沉... 原來係咁解 好深澳
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: [[電擊象]] ..:: 香 港 公 會 ♂ 愛 幻 想 ♀ 招 生 ::..